A Little Note, cor de música moderna

Vols cantar amb nosaltres?

Envia'ns un missatge.

Vols cantar amb nosaltres?

Envia'ns un missatge.

Qui som

Som un cor de música moderna, amb seu a Barcelona i fundat l'any 2010. Amb una clara vocació lúdica, el repertori inclou diversos gèneres com pop, rock, funky, bossanova o musicals, amb voluntat de passar-ho bé i fer-ho passar bé al públic. En aquests anys hem fet cançons de: Leonard Cohen, Bruno Mars, The Rembrandts, The Supremes, Robbie Williams, Mariah Carey, Queen, Black Eyed Peas, Stevie Wonder, Lovin' Spoonful, Beatles, Txarango, Coldplay, Flying Pickets, Katrina & the waves, Cyndi Lauper, U2, Weather Girls, Neil Sedaka, The Real Group... En Guillem Baladia va ser el nostre primer director, durant els primers quatre anys, i des de llavors fins l'actualitat ens dirigeix l’Andreu Brunat.

Andreu Brunat

Director

Andreu Brunat

Director

Andreu Brunat es va formar com a flautista de bec i director coral al Conservatori Superior de Música de Barcelona, al Conservatori d’Amsterdam, a l’ESMUC com a alumne extern i també a la Universitat Ramon Llull, on va obtenir el postgrau de direcció coral. També ha cursat estudis de rítmica Dalcroze a l’Institut Llongueres, d’interpretació i direcció escènica a l’escola Tamquam. Ha cursat també cursos de filmscoring a l’escola El Musical i sessions formatives amb diversos directors dins el marc del Congrés Mundial de cant coral.

Actualment desenvolupa la seva tasca professional dins del món coral com a director de diverses corals (cor Cantem Cantant, coral Xiribec, cor A little note), per les que realitza arranjaments de manera periòdica. A banda desenvolupa una activitat com a flautista i arranjador freelance en projectes escènics i musicals puntuals. Recentment ha realitzat la transcripció, adaptació i direcció musical del "ball de plaça de Caldes de Montbui".

Ha estat intèrpret, compositor i promotor del projecte Maridatge musical i membre dels conjunts Sforzinda, En bloc quartet i Ventadorn.

Olga

Soprano

Encarna

Soprano

Natalia

Soprano

Jacqueline

Soprano

Marina

Contralt

Cristina

Contralt

Rosario

Contralt

Sònia

Contralt

Sylvie

Contralt

Carles

Tenor

Kike

Tenor

Diego

Baix

Carlos

Baix

Edro

Baix

Joan

Bajo

Què fem

Ens agrada fer concerts a benefici d’organitzacions que ens ho demanin, i també hem participat en espectacles musicals, com Pirates, representada per la companyia Teatre Gespa, Els pastorets o el musical Hairspray, representat per la companyia El Gall . També hem participat en un taller de musicals, organitzat per la Fcec, i vam fer el concert de cloenda del taller al Palau de la Música Catalana. L'any 2014 vam participar a la Marató de TV3 fent un concert juntament amb la coral Ressò i el cor Amarcord i al 2015 vam repetir amb un concert a Caldes de Montbui amb diversos cors.

D’altra banda, també hem organitzat activitats amb inscripcions obertes a gent de fora de la coral, com ara un taller de Percussió corporal dirigit pel Santi Serratosa, bateria dels grups Astrio i Gossos.

Galeria

Contacte
c. Sant Pere Més Alt, 25, Barcelona
ASSAIG
Dilluns 20:30 - 22:30
Contacte
c. Sant Pere Més Alt, 25, Barcelona
ASSAIG
Dilluns 20:30 - 22:30